RAMIYA

Aan de Moleneind Noordzijde 26 in Drachten kun je RAMIYA vinden.

Meer informatie over RAMIYA in Drachten

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Drachten? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, RAMIYA biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Coach is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is RAMIYA in Drachten geschikt. De trainers van deze Coach zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

RAMIYA is meer dan een Coach. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat RAMIYA in Drachten een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met RAMIYA ? Je kunt de Coach bereiken op Moleneind Noordzijde 26 in Drachten. Je kunt ze ook bellen op 31 6 46367837, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.ramiya.nl/

Hoe kom je bij RAMIYA? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je RAMIYA het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. RAMIYA

Bezoekers bekeken ook