Muay Thai Academy

Aan de Zuivelweg 17 in Zelhem kun je Muay Thai Academy vinden.

Meer informatie over Muay Thai Academy in Zelhem

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Zelhem? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Muay Thai Academy biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Muay Thai Academy in Zelhem geschikt. De trainers van deze zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Muay Thai Academy is meer dan een . Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Muay Thai Academy in Zelhem een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Muay Thai Academy ? Je kunt de bereiken op Zuivelweg 17 in Zelhem. Je kunt ze ook bellen op , of eerst meer informatie inwinnen via de website:

Hoe kom je bij Muay Thai Academy? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Muay Thai Academy het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Muay Thai Academy

Bezoekers bekeken ook