Monique Verhoeven

Aan de Agnietenstraat 89 in Arnhem kun je Monique Verhoeven vinden.

Meer informatie over Monique Verhoeven in Arnhem

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Arnhem? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Monique Verhoeven biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Monique Verhoeven in Arnhem geschikt. De trainers van deze zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Monique Verhoeven is meer dan een . Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Monique Verhoeven in Arnhem een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Monique Verhoeven ? Je kunt de bereiken op Agnietenstraat 89 in Arnhem. Je kunt ze ook bellen op 31 26 351 1516, of eerst meer informatie inwinnen via de website:

Hoe kom je bij Monique Verhoeven? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Monique Verhoeven het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Monique Verhoeven

Bezoekers bekeken ook