MMA Staffing

Aan de Het Ravelijn 50 in Lelystad kun je MMA Staffing vinden.

Meer informatie over MMA Staffing in Lelystad

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Lelystad? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, MMA Staffing biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Recruiter is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is MMA Staffing in Lelystad geschikt. De trainers van deze Recruiter zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

MMA Staffing is meer dan een Recruiter. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat MMA Staffing in Lelystad een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met MMA Staffing ? Je kunt de Recruiter bereiken op Het Ravelijn 50 in Lelystad. Je kunt ze ook bellen op 31 6 25235993, of eerst meer informatie inwinnen via de website:

Hoe kom je bij MMA Staffing? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MMA Staffing het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. MMA Staffing

Bezoekers bekeken ook