MMA Auto's

Aan de Santkamp 37C in Arnhem kun je MMA Auto's vinden.

Meer informatie over MMA Auto's in Arnhem

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Arnhem? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, MMA Auto's biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Autoreparatie en -onderhoud is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is MMA Auto's in Arnhem geschikt. De trainers van deze Autoreparatie en -onderhoud zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

MMA Auto's is meer dan een Autoreparatie en -onderhoud. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat MMA Auto's in Arnhem een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met MMA Auto's ? Je kunt de Autoreparatie en -onderhoud bereiken op Santkamp 37C in Arnhem. Je kunt ze ook bellen op 31 6 40750533, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://mmaautos.nl/

Hoe kom je bij MMA Auto's? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MMA Auto's het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. MMA Auto’s

Bezoekers bekeken ook