JET MMA

Aan de in kun je JET MMA vinden.

Meer informatie over JET MMA in

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in ? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, JET MMA biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Kledingwinkel is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is JET MMA in geschikt. De trainers van deze Kledingwinkel zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

JET MMA is meer dan een Kledingwinkel. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat JET MMA in een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met JET MMA ? Je kunt de Kledingwinkel bereiken op in . Je kunt ze ook bellen op , of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.jet-mma.com/

Hoe kom je bij JET MMA? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je JET MMA het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. JET MMA

Bezoekers bekeken ook