Ichiban MAE

Aan de Vossenberg 10c in Breda kun je Ichiban MAE vinden.

Meer informatie over Ichiban MAE in Breda

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Breda? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Ichiban MAE biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Fabrikant van sportkleding is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Ichiban MAE in Breda geschikt. De trainers van deze Fabrikant van sportkleding zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Ichiban MAE is meer dan een Fabrikant van sportkleding. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Ichiban MAE in Breda een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Ichiban MAE ? Je kunt de Fabrikant van sportkleding bereiken op Vossenberg 10c in Breda. Je kunt ze ook bellen op 31 6 42252233, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.ichiban-mae.com/

Hoe kom je bij Ichiban MAE? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ichiban MAE het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Ichiban MAE

Bezoekers bekeken ook