Hanumat

Aan de Visseringstraat 10-12 in IJmuiden kun je Hanumat vinden.

Meer informatie over Hanumat in IJmuiden

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in IJmuiden? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Hanumat biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Importeur is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Hanumat in IJmuiden geschikt. De trainers van deze Importeur zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Hanumat is meer dan een Importeur. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Hanumat in IJmuiden een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Hanumat ? Je kunt de Importeur bereiken op Visseringstraat 10-12 in IJmuiden. Je kunt ze ook bellen op 31 255 530 647, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://www.hanumat.nl/

Hoe kom je bij Hanumat? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hanumat het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Hanumat

Bezoekers bekeken ook