G.S.B.V. Pugilice

Aan de Sportcentrum ACLO, Blauwborgje 16 in Groningen kun je G.S.B.V. Pugilice vinden.

Meer informatie over G.S.B.V. Pugilice in Groningen

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Groningen? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, G.S.B.V. Pugilice biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Studentenvereniging is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is G.S.B.V. Pugilice in Groningen geschikt. De trainers van deze Studentenvereniging zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

G.S.B.V. Pugilice is meer dan een Studentenvereniging. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat G.S.B.V. Pugilice in Groningen een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met G.S.B.V. Pugilice ? Je kunt de Studentenvereniging bereiken op Sportcentrum ACLO, Blauwborgje 16 in Groningen. Je kunt ze ook bellen op , of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://pugilice.nl/

Hoe kom je bij G.S.B.V. Pugilice? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je G.S.B.V. Pugilice het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. G.S.B.V. Pugilice

Bezoekers bekeken ook