Fudoshindojo

Aan de Remigiusplein 7 in Duiven kun je Fudoshindojo vinden.

Meer informatie over Fudoshindojo in Duiven

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Duiven? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Fudoshindojo biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Trainingsschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Fudoshindojo in Duiven geschikt. De trainers van deze Trainingsschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Fudoshindojo is meer dan een Trainingsschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Fudoshindojo in Duiven een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Fudoshindojo ? Je kunt de Trainingsschool bereiken op Remigiusplein 7 in Duiven. Je kunt ze ook bellen op 31 6 20745116, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://fudoshindojo.nl/

Hoe kom je bij Fudoshindojo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fudoshindojo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Fudoshindojo

Bezoekers bekeken ook