Fightplaza

Aan de Absalon 4 in Limmen kun je Fightplaza vinden.

Meer informatie over Fightplaza in Limmen

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Limmen? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Fightplaza biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze E-commerceservice is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Fightplaza in Limmen geschikt. De trainers van deze E-commerceservice zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Fightplaza is meer dan een E-commerceservice. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Fightplaza in Limmen een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Fightplaza ? Je kunt de E-commerceservice bereiken op Absalon 4 in Limmen. Je kunt ze ook bellen op , of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://www.fightplaza.nl/

Hoe kom je bij Fightplaza? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fightplaza het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Fightplaza

Bezoekers bekeken ook