Complxx

Aan de Gemeenteplein 45 in Heerenveen kun je Complxx vinden.

Meer informatie over Complxx in Heerenveen

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Heerenveen? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Complxx biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Tatoeagezaak is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Complxx in Heerenveen geschikt. De trainers van deze Tatoeagezaak zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Complxx is meer dan een Tatoeagezaak. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Complxx in Heerenveen een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Complxx ? Je kunt de Tatoeagezaak bereiken op Gemeenteplein 45 in Heerenveen. Je kunt ze ook bellen op 31 513 640 955, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://tattooshopcomplxx.nl/

Hoe kom je bij Complxx? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Complxx het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Complxx

Bezoekers bekeken ook