boxingpt

Aan de Parallelweg 48 A in Den Haag kun je boxingpt vinden.

Meer informatie over boxingpt in Den Haag

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Den Haag? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, boxingpt biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Boksring is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is boxingpt in Den Haag geschikt. De trainers van deze Boksring zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

boxingpt is meer dan een Boksring. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat boxingpt in Den Haag een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met boxingpt ? Je kunt de Boksring bereiken op Parallelweg 48 A in Den Haag. Je kunt ze ook bellen op , of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://boxingpt.nl/

Hoe kom je bij boxingpt? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je boxingpt het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. boxingpt

Bezoekers bekeken ook