Boksclub D.O.S.

Aan de Pablo Picassoplein 126 in Vlissingen kun je Boksclub D.O.S. vinden.

Meer informatie over Boksclub D.O.S. in Vlissingen

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Vlissingen? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Boksclub D.O.S. biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Club is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Boksclub D.O.S. in Vlissingen geschikt. De trainers van deze Club zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Boksclub D.O.S. is meer dan een Club. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Boksclub D.O.S. in Vlissingen een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Boksclub D.O.S. ? Je kunt de Club bereiken op Pablo Picassoplein 126 in Vlissingen. Je kunt ze ook bellen op , of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://bcdos.nl/

Hoe kom je bij Boksclub D.O.S.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Boksclub D.O.S. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Boksclub D.O.S.

Bezoekers bekeken ook