Boks Betonboringen

Aan de Marketing 45 in Duiven kun je Boks Betonboringen vinden.

Meer informatie over Boks Betonboringen in Duiven

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Duiven? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Boks Betonboringen biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Aannemer voor boren is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Boks Betonboringen in Duiven geschikt. De trainers van deze Aannemer voor boren zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Boks Betonboringen is meer dan een Aannemer voor boren. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Boks Betonboringen in Duiven een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Boks Betonboringen ? Je kunt de Aannemer voor boren bereiken op Marketing 45 in Duiven. Je kunt ze ook bellen op 31 26 312 0424, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.boksduiven.com/

Hoe kom je bij Boks Betonboringen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Boks Betonboringen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Boks Betonboringen

Bezoekers bekeken ook