Bedrijfs-boksen

Aan de in kun je Bedrijfs-boksen vinden.

Meer informatie over Bedrijfs-boksen in

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in ? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Bedrijfs-boksen biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Women's personal trainer is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Bedrijfs-boksen in geschikt. De trainers van deze Women's personal trainer zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Bedrijfs-boksen is meer dan een Women's personal trainer. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Bedrijfs-boksen in een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Bedrijfs-boksen ? Je kunt de Women's personal trainer bereiken op in . Je kunt ze ook bellen op 31 6 54952421, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.bedrijfs-boksen.nl/

Hoe kom je bij Bedrijfs-boksen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bedrijfs-boksen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Bedrijfs-boksen

Bezoekers bekeken ook