Be Fit Maastricht

Aan de Clavecymbelstraat 5-9 in Maastricht kun je Be Fit Maastricht vinden.

Meer informatie over Be Fit Maastricht in Maastricht

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Maastricht? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Be Fit Maastricht biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Vitamine- en supplementenwinkel is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Be Fit Maastricht in Maastricht geschikt. De trainers van deze Vitamine- en supplementenwinkel zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Be Fit Maastricht is meer dan een Vitamine- en supplementenwinkel. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Be Fit Maastricht in Maastricht een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Be Fit Maastricht ? Je kunt de Vitamine- en supplementenwinkel bereiken op Clavecymbelstraat 5-9 in Maastricht. Je kunt ze ook bellen op 31 43 327 2877, of eerst meer informatie inwinnen via de website:

Hoe kom je bij Be Fit Maastricht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Be Fit Maastricht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Be Fit Maastricht

Bezoekers bekeken ook