aikidojo amstelveen

Aan de Orion 3 in Amstelveen kun je aikidojo amstelveen vinden.

Meer informatie over aikidojo amstelveen in Amstelveen

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Amstelveen? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, aikidojo amstelveen biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Aikidoclub is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is aikidojo amstelveen in Amstelveen geschikt. De trainers van deze Aikidoclub zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

aikidojo amstelveen is meer dan een Aikidoclub. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat aikidojo amstelveen in Amstelveen een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met aikidojo amstelveen ? Je kunt de Aikidoclub bereiken op Orion 3 in Amstelveen. Je kunt ze ook bellen op 31 6 12434183, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.aikidojoamstelveen.nl/

Hoe kom je bij aikidojo amstelveen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je aikidojo amstelveen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. aikidojo amstelveen

Bezoekers bekeken ook