Aikido Ypenburg

Aan de Oeverwallaan 130 in Den Haag kun je Aikido Ypenburg vinden.

Meer informatie over Aikido Ypenburg in Den Haag

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Den Haag? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Aikido Ypenburg biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Aikidoschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Aikido Ypenburg in Den Haag geschikt. De trainers van deze Aikidoschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Aikido Ypenburg is meer dan een Aikidoschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Aikido Ypenburg in Den Haag een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Aikido Ypenburg ? Je kunt de Aikidoschool bereiken op Oeverwallaan 130 in Den Haag. Je kunt ze ook bellen op , of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.aikido-ypenburg.nl/

Hoe kom je bij Aikido Ypenburg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Aikido Ypenburg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Aikido Ypenburg

Bezoekers bekeken ook